Over ons

Accountantskantoor van Oort en de Wit is een no-nonsense kantoor zonder fratsen. Kwaliteit van de dienstverlening en tevreden klanten, daar draait het om!


Om dit te bewerkstelligen heeft zij veel kennis en ervaring in de gelederen, zowel op accountancy als fiscaal gebied, en heeft zij een goede opleiding van haar medewerkers hoog in het vaandel staan.

Accountantskantoor Van Oort en de Wit hecht veel waarde aan een goed persoonlijk contact met de ondernemer. Op deze manier blijft zij geïnformeerd over het reilen en zeilen bij haar klanten, zodat zij ook tussentijds kan meedenken, indien gewenst. De dienstverlening hoeft niet op te houden bij het samenstellen van de jaarrekening. Zo heeft Accountantskantoor Van Oort en de Wit ook de expertise in huis voor het voeren van de salarisadministratie, fiscale advisering en bedrijfsoverdracht. Bovendien beschikt zij over de WTA vergunning, waardoor zij ook wettelijke controles mag uitvoeren.

Geschiedenis

Accountantskantoor van Oort en de Wit in Volkel is in 1955 opgericht door de heer Van Oort. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het verzorgen van belastingaangiften voor kleine regionale ondernemingen en particulieren. Samen met de heer De Wit werd het klantenpakket en de dienstverlening in de latere jaren verder uitgebreid. Vervolgens versterkte de heer Rijkers het team en trad vervolgens toe in de maatschap. Accountantskantoor van Oort en de Wit bestaat momenteel uit een team van vijftien vaste medewerkers en mag zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen tot haar klantenkring rekenen.

Onze medewerkers

Bij Van Oort en de Wit staat service centraal. Met grote betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel zullen zij u voorzien van het juiste deskundige advies dat past bij uw bedrijf. Hun vakkennis is up-to-date en daardoor staan zij garant voor de hoge kwaliteit die wij leveren.